Duniani 

Bli en av oss och agera hållbart för framtiden
 
Logo_edited_edited.png

Bright Future

Föreningen Bright Future independent film är en filmfestival i Göteborg. Festivalen riktar sig till oberoende som unga filmskapare världen över. 

Filmfestivalen vill visa filmer som är gjorda av oberoende filmskapare som förmedlar en positiv vision eller hopp för framtiden. Filmerna kan äga rum i en framtid där världen ser mycket bättre ut än vad den gör idag.

 

Vi ser att denna möjlighet ska kunna ge filmskaparna att ta med sina nya idéer och insperera andra människor till att göra dessa idéer till en möjlig verklighet.

business-2987962_640.jpg

Marknadsför.com

Vi erbjuder marknadsföringskonsultation och tjänsteförmedling i syfte att öka eran försäljning och synlighet online. Vi hjälper er att fånga kunders och potentiella kunders intresse för företagets erbjudande. Marknadsföring kan definieras som en processen där företag skapar värde för kunderna och bygger kundrelationer och i utbyte emot kundens intresse.

sarac farming logo.jpg

Sarac Farming

Vårt mål är att bidra till livsmedelssäkerhet baserad på hållbar jordbruksproduktion. 

Utvecklingsplanen för Sarac Farming ger ett hållbart jordbruk för att förbättra befolkningens kvalitet i regionen och vi söker samarbeten.

SFH.png

School for hope

Vi vill gärna inspirera fler att engagera sig via oss eller på andra sätt. Vi vet att skolan är en viktig nyckel för barns välmående samt samhällets utveckling och School for hope vill tillsammans med ditt företag adoptera, renovera och driva en skola i ett utvecklingsland.